Υλοποίηση Επιμορφωτικού Σεμιναρίου με θέμα: «Εκπαίδευση στη χρήση και διατήρηση της ενέργειας σε κτίρια»

     Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό του και στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» διοργανώνει τριήμερο Σεμινάριο την 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2013, στους χώρους του Κ.Π.Ε. με θέμα: «Εκπαίδευση στη χρήση και διατήρηση της ενέργειας σε κτίρια».

     Το Σεμινάριο θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί (τα ονόματα των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ), οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Η Ενέργεια στο Περιβάλλον του Παιδιού», εκπαιδευτικοί σχολείων της εμβέλειας του Κ.Π.Ε. που υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα σχετικό με την «Ενέργεια», εκπαιδευτικοί από τα συνεργαζόμενα στο Δίκτυο Κ.Π.Ε. και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του.

     Επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα την πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου να την παρακολουθήσει και η τοπική κοινωνία του Μουζακίου, καθώς θα παρουσιαστεί σε ανοιχτή ημερίδα με θέμα: «Οικονομική και αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας στο σπίτι».

     Το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε εδώ.