ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ "Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων Π.Ε. - Σχεδιασμός και κατάθεση σχεδίου προγράμματος" στις 15 & 16.11.2013

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξη «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο - εργαστήριο για εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας στις 15 & 16 Νοεμβρίου 2013, στους χώρους του Κ.Π.Ε. με θέμα: «Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων Π.Ε. - Σχεδιασμός και κατάθεση σχεδίου προγράμματος».

Το Σεμινάριο θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και στόχο έχει τη βοήθεια των εκπαιδευτικών στο σχεδιασμό και την υποβολή σχεδίου προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων, αλλά και το σχεδιασμό και την υλοποίηση σχολικών προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα παρακολουθήσουν το Σεμινάριο μπορείτε να τα δείτε εδώ.