ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ εκπαιδευτικών σε σεμινάριο - εργαστήριο με θέμα: «Τοπικά Παραδοσιακά Τρόφιμα και Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Το Κ.Δ.Β.Μ.Π.Α. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, Παράρτημα Καρδίτσας και τον ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα» σεμινάριο - εργαστήριο στις 17 & 18 Ιανουαρίου 2014 στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Το θέμα του σεμιναρίου - εργαστηρίου είναι: «Τοπικά Παραδοσιακά Τρόφιμα και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και, ανάμεσα σε άλλους, προγραμματίζεται να το παρακολουθήσουν 16 εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα επιλεγούν με βάση τη σχέση τους με την περιβαλλοντική εκπαίδευση, το αν έχουν υλοποιήσει ή υλοποιούν φέτος πρόγραμμα σχετικό με τη Διατροφή και εκπαιδευτικοί με ειδικότητα σχετική με το θέμα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση (ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ) στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στις οποίες ανήκουν μέχρι τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013.

Μεμονωμένες αιτήσεις εκπαιδευτικών που θα αποστέλλονται στο Κ.Δ.Β.Μ.Π.Α. (Κ.Π.Ε.) Μουζακίου, δεν θα γίνονται δεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. του Κ.Δ.Β.Μ.Π.Α. (Κ.Π.Ε.) Μουζακίου: 2445043242 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .