Υλοποίηση Ημερίδας και Σεμιναρίου με θέμα «Τοπικά Παραδοσιακά Τρόφιμα και Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, το Κ.Δ.Β.Μ.Π.Α. Μουζακίου και ο ΕΛ.Γ.Ο. "Δήμητρα" συνδιοργανώνουν Σεμινάριο με θέμα «Τοπικά Παραδοσιακά Τρόφιμα και Βιώσιμη Ανάπτυξη» στο Μουζάκι, την Παρασκευή και το Σάββατο 17 και 18 Ιανουαρίου 2014.

Στο Σεμινάριο θα αναπτυχθούν θέματα που έχουν σχέση με τα τρόφιμα και τη σχέση τους με την οικονομία, το περιβάλλον και την υγεία. Τα θέματα θα παρουσιάσουν ειδικευμένοι επιστήμονες από τη Θεσσαλία, αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας και το εξωτερικό, υπεύθυνοι υπηρεσιών και οργανισμών, όπως και επιτυχημένοι επαγγελματίες στο χώρο των τροφίμων.

Την Παρασκευή 17/1/2014 η Ημερίδα θα είναι ανοιχτή για το κοινό και θα ξεκινήσει στις 17.00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο ΜουζακίουΤο Σάββατο το Σεμινάριο θα συνεχιστεί στους χώρους του Κ.Π.Ε. Μουζακίου, αλλά θα την παρακολουθήσουν αποκλειστικά επιλεγμένοι παραγωγοί - μεταποιητές, εκπαιδευτικοί και φοιτητές.

Ο σκοπός του Σεμιναρίου είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση και επιμόρφωση των συμμετεχόντων σχετικά με τα τοπικά παραδοσιακά τρόφιμα και να τους εφοδιάσει με απαραίτητες γνώσεις για τις τάσεις που αναπτύσσονται τελευταία στο χώρο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας και όλου του Σεμιναρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που έχουν επιλεγεί να παρακολουθήσουν το διήμερο Σεμινάριο μπορείτε να τα δείτε εδώ.